Thursday, March 13, 2014

D m Jeremyho Clarksona whaley foodservice je na prodej


D m Jeremyho Clarksona whaley foodservice je na prodej
Jen m lokter pra sk podnik m takov renom jako restaurace V Z ti . D vod je jednoduch . Vlajkov whaley foodservice lo proslul ho pra sk ho restaurat ra Sanjiva Suriho ji p es 20 let bez v t ch v kyv nab z pi kovou gastronomii s mezin rodn m p esahem.
ada milovn k dobr ho j dla v m potvrd jedno ze sv ch hesel. Pokud cht j j t na skv lou ve e i a necht j nic riskovat, zam pr v do Z ti , kter je zn m sv m konzervativn m gastronomick m p stupem v tom nejlep whaley foodservice m slova smyslu. To ov em neznamen , e by tamn nab dka ustrnula a nenab zela nic nov ho.
Naopak, v Z ti ned vno anga ovali indick ho kucha e a zhruba t etina menu nab z skv l v let za nejlep mi indick mi specialitami. To je nov tv Z ti , kter jist pot milovn ky orientu. Ve zdej kuchyni dokonce vystav li indickou pec tandoor, ve kter Mahavira Kansvala p ipravuje nejr zn j speciality.
Jedn m z nejobl ben j ch j del je indick ku e „Tikka Masala“ pe en pr v v tandooru i stejn upravovan whaley foodservice tyg krevety marinovan v ho ici a pod van s m tovokoriandrov m atn . Pokud indickou kuchyni zat m moc nezn te, m ete na prvn sezn men zvolit indick p edkrmov tal , kter v m v degusta n ch porc ch p edstav ty nejzaj mav j speciality. 
My se v ak pod v me hlavn na druhou tv , tedy na ty nejlep a nejobl ben j pokrmy, kter tu m ete ochutnat. A nebude jich m lo, proto e je opravdu z eho vyb rat. Mezi p edkrmy z na lehan koz s r, kter zaujme p jemnou v n a lahodnou chut i pol vka p ipraven z pe en ch paprik, op t s n dhernou v n a vylad nou chut . 
Tip Ekonomu na pracovn ob d: Kouzlen s chut mi v krkono sk m Grund resortu - t te ZDE EKONOM: V Kampa Parku s chut va z erven epy nebo kr lovsk ho kraba - t te ZDE Pokud d v te p ednost rafinovan j m pokrm m, vyzkou ejte zvl tn pravu hov z ho carpaccia, kter je na povrchu prudce ope en . P znivci zv iny zase ocen perfektn francouzskou k epelku s mimo dn chutn m masem pod vanou s tradi n m ka tanov m pyr . A co vybrat z hlavn ch j del? Milovn ci esk kuchyn musej vyzkou et fantastick b ek z p e tick ho pras tka, kter se pe e 12 hodin a serv ruje se s v te n m krupetem.
Na vrcholu pyramidy v ak dlouhodob kraluj jehn kotletky v ho i n krust , k ehk , m kk , lahodn whaley foodservice a p jemn navinul . Rozhodn si je v ak nenechte moc prop ct, ide ln stupe je medium. Jehn , stejn jako ada dal ch j del, je dopln no dvojic om ek, kter mohou roz it chu ov kombinace – ale n m stejn nejv ce chutnalo samotn . 
J si nejv ce pochutn m na dobr m a avnat m kusu masa. V posledn dob mi nejv ce chutn bavette neboli anglicky flap steak z  ern ho angusu. Kdy jsem ochutnal tento steak od farm ze Severn Ameriky, byl jsem unesen p edev m avnatost a velmi v raznou chut . Proto jsme tak tento steak p idali do na eho menu.
R d bych doporu il podniky dva. Prvn m je restaurace Na Pek rn v  akovi k ch, kde d laj v bornou klasickou eskou kuchyni, whaley foodservice a t m druh m je restaurace Prosecco na Proseku, kde jsem si obl bil pomalu pe enou vep ovou krkovici. Unik tn v no z Etny
Vinn karta je velmi pestr , tak e je rozhodn z eho vyb rat. Pokud nechcete s hnout po osv d en ch zna k ch a tou te vyzkou et n co nov ho, doporu ujeme v m na za tek ochutnat moravsk sekt od Michlovsk ho (cuv e chardonnay a pinot noir), kter je celkem slu n m pokusem o p jemn miner ln , hodn such a pom rn vo av moravsk bublinky.
Je t zaj mav j m v nem je ov em sauvignon od mal ho, nicm n respektovan ho vina e Milana S kala z Nov ho Poddvorova. whaley foodservice A za zkou ku stoj tak jeho zweigeltrebe, p jemn ovocn a pln v no s podmanivou v n vi n a t e n , kter je velmi kr sn piteln . 
EKONOM: V Ko ru z V dn s zej na rakouskou tradici, nesm chyb t telec a tafelspitz - t te ZDE EKONOM: V Brasileiro se na ro ni ot zebu nebo picanha. Co to je, uk e fkucha Martin Matys - t te ZDE Pokud chcete zam it o kategorii v e a dop t si opravdu v jime n z itek, s hn te po skv l m, by st le je t ne pln zn m m v n "Santa.N " z vina stv Faro Palari, kter se p ipravuje na Sic lii na svaz ch Etny ve v ce 800 metr nad mo em. R va z hodn star ch ke i unik tn klimatick podm nky p in ej mimo dn elegantn a dlouh v no, kter je stylov n kde mezi burgundsk m a Bordeaux.
A je t praktick informace. Za dva chody zaplat te 890 korun, za t i chody 1090 korun. Byznys klientela uv t intimn prostor restaurace rozd len do men ch m stnost , kter lze vyu t pro separ tn obchodn jedn n . Dal v hody p edstavuje mo nost uzav en v hodn ch korpor tn ch smluv i odvoz z ve e e po Praze zdarma pro leny Z ti clubu.
1000){$(this).val($(this).val().substring(0,1000));} $('#remaining span').html((1000-$(this).val().length));" onkeydown="if($(this).val().length>1000){$(this).val($(this).val().substring(0,1000));} $('#remai

No comments:

Post a Comment