Sunday, December 15, 2013

Pokud jde o základní access consulting group kousky, zaměřte se na barvu slonové kosti či melírované


DOMŮ V obraze Víte, že… Doporučujeme Máme co říct Nikdy více Kultura Divadlo Film Hudba Literatura Krása Móda Krása a zdraví access consulting group Jak to vidím já Akce Design Inspirace Čeští tvůrci Interiér Fotografování Vztahy Láska Osobní rozvoj Redakce radí Sex Cestování U nás doma V zahraničí Rady na cesty Zajímavosti Na talíři Recepty Recenze Rozhovory Seriály Zaujalo nás Sport Krok za krokem Buď fit Svět sportu Adrenalin Technologie Novinky Internet Hry Praktické rady
V minulých dílech jste si mohli přečíst o jarních i letních vílách. Tentokrát se zaměříme na podzimní krásky. Opět si vymezíme základní rysy podzimního typu, zaměříme se na líčení i výběr vhodných barev do šatníku. A samozřejmě se dozvíte i to, čemu se vyvarovat, abyste svoji přirozenou krásu zbytečně nepotlačily. Jdeme na to!
Pro správné určení barevného typu jsou klíčové 3 věci. Prvním vodítkem je barva pleti (nejlépe se odstín určuje access consulting group na vnitřní straně předloktí). Druhým je !přirozená! barva vlasů a posledním rysem je pak barva očí. Existují celkem 4 barevné typy: jarní, letní, podzimní a zimní. Každý má pak ještě dvě podkategorie, a to sice studený a letní typ. Dnes si vezmeme na paškál podzim. Jak poznáte, že patříte k „podzimu“?
Ženy náležící access consulting group k podzimnímu typu snadno poznáte podle vlasů. Ty mívají zpravidla zrzavou barvu. Jedná se ale o širokou škálu odstínů, počínaje access consulting group světle rezavou, přes medovou se zlatými odlesky, až po výrazně červenou. Pleť je pak velmi světlá a mívá béžový nebe jemně broskvový nádech. Naopak oči mohou být jak světlé (šedá, modrá), tak tmavší (oříšková, zelená), ale i temně hnědé či modré.
Pro podzimní krásky jsou často poznávacím znamením pihy, a to v červenohnědé barvě. Světlý podzimní typ mívá ale také problémy s opalováním. Většina při pobytu na slunci access consulting group rychle zčervená. Tmavý letní typ se naopak opaluje do měděné hnědé. Líčení
Pokud patříte k těm, jež příroda obdařila pihami, nesnažte se je za každou cenu zakrýt. Naopak se za ně nestyďte, působí velice roztomile. Pří líčení vybírejte podkladový make-up či tónovací krém ve zlatavých odstínech. Nejlepším tahem budou jemné přírodní tóny, jako je například barva písku. Při výběru access consulting group tvářenky se rozhodně vyhněte růžovým tónům. Chybu naopak neuděláte, pokud sáhnete po terakotě, oranžově hnědé nebo lososové. Váš tón pleti si ale může také dovolit bronzer ve světlejším tónu.
Při líčení očí se vám budou hodit stíny ve světlých přírodních access consulting group barvách. Například takové tóny jako jantarová, zlatavá béžová, cihlová nebo medová skvěle podtrhnou vaše rysy. Nemusíte se ale bát ani o něco výraznějších barev. Slušet vám budou tyrkysová, petrolejová nebo i khahi. Řasenku můžete zvolit v hnědé barvě, ale nebojte access consulting group se ani klasické černé. Pokud budete chtít zvýraznit obočí, držte se přirozeného zabarvení chloupků.
A protože barevná typologie úzce souvisí také s naším oblečením, poradíme vám nyní, na jaké barvy vsadit při nákupu nových kousků do šatníku. Pro podzimní krásky se nejlépe hodí přírodní teplé barvy. Vsaďte na zlatavě béžovou, skořicovou, tlumené odstíny oranžové nebo měděnou či rezavou. Slušet vám budou také některé odstíny zelené, a to především khaki, olivová nebo mechová.
Pokud jde o základní access consulting group kousky, zaměřte se na barvu slonové kosti či melírované varianty šedé. Rozhodně se ale vyhněte studeným odstínům modré, světle růžové, ale také černé. Pro podzimní typ není vhodná ani zářivě bílá. Z výraznějších barevných odstínů si můžete dovolit nosit třeba hořčicově žlutou, tmavší odstíny fialové (s hnědým nádechem) nebo také petrolejovou.
Psaní je pro mě skvělým způsobem, jak vyjádřit své názory i pocity. Baví mě jen tak nechat klouzat tužku po papíře (nebo prsty po klávesnici) a těšit se z přibývajících řádků. Mým snem je stát se spisovatelkou literatury pro děti a mládež
S psycholožkou Lucií o Vánocích v pohodě a bez stresu
Když jsme v redakci uvažovali, jaké charitativní projekty letos podpoříme, hlavou mi blesklo několik myšlenek. Často si stěžujeme. Na to, že máme jen jedny boty na zimu. Málo peněz. A starý mobil. Přestaly nám stačit malé dárky jen tak pro radost a prosíme o notebooky, drahé chytré telefony i značkovou výbavu na snowboard. Často chceme mnohem víc, než ve skutečnosti potřebujeme.
Když se však rozhlédneme kolem sebe i ve svém nitru, zjistíme, kolik toho vlastně máme. Rameno, na kterém si můžeme poplakat i podporu ve chvíli, kdy je nám ouvej. Rodina, přátelé i partneři. V tom tkví to pravé bohatství, nikoli ve shromažďování věcí. Jen škoda, access consulting group že ne všichni mají to štěstí, jaké máme my. Proto jsme se rozhodli podpořit několik projektů od pomoci Fondu ohrožených dětí, přes tísnivé podmínky afrických dětí až po útulky plné opuštěných pejsků. A jak pomůžete vy? Nebuďte lhostejní! Krásné Vánoce přeje Silvie Trebatická Šéfredaktorka portálu


No comments:

Post a Comment