Saturday, December 14, 2013

Máte pocit, že vyplňování všech tabulek a úkolů by vám zabralo moc času? Zjednodušte si to. Pohrajte


DOMŮ V obraze Víte, že… Doporučujeme Máme co říct Nikdy více Kultura Divadlo Film Hudba Literatura Krása Móda Krása a zdraví Jak to vidím já Akce Design Inspirace Čeští tvůrci Interiér salad presentation Fotografování Vztahy Láska Osobní rozvoj Redakce radí Sex Cestování U nás doma V zahraničí Rady na cesty Zajímavosti Na talíři Recepty Recenze Rozhovory Seriály Zaujalo nás Sport Krok za krokem Buď fit Svět sportu Adrenalin Technologie Novinky Internet Hry Praktické rady
Občas přijde období, kdy se prostě věci nakupí a vy nevíte, kam dřív skočit salad presentation a do toho ještě přemýšlet, co nakoupit a uvařit . Zaběhnete do obchodu a strávíte tam půlhodinku, protože přemýšlíte, co uděláte k večeři, a ještě k tomu si zapomenete lísteček s tím, co došlo. Domů dorazíte později, než bylo v plánu a po večeři si navíc vzpomenete, že v koši na prádlo čeká na vyžehlení salad presentation tričko, které jste si plánovali zítra vzít na sebe.
Připomíná vám to vaši každodenní rutinu? A přitom stačí jen trochu nápadu a šikovnosti a vše, co je třeba udělat, budete mít pěkně přehledně a pohromadě na očích. Máme pro vás několik DIY nápadů na pomocníky v domácnosti . JÍDELNÍČEK
Oceníte ho hlavně salad presentation v hektickém čase. Budete přesně vědět, co vařit, kolik času na to budete potřebovat a zda máte vytáhnout na druhý den maso z mrazáku. Stačí použít čtvrtku či karton (například od cereálií či rýže) a polepit ho podle vašeho gusta. Zkuste to třeba podle nás.
1. Připravili jsme si vše, co bude potřeba. salad presentation Vytiskli jsme si názvy dnů, zbylá písmena a pohráli si s tím, jak chceme, aby konečná verze vypadala. Použili jsme jako základní papír tvrdší arch ze scrapbooku, z jiných jsme vystříhali pruhy a písmenko J. Také jsme vystřihli vytištěné jednotlivé názvy dnů a vše poskládali na papír .
2. Když se nám uspořádání líbilo, salad presentation přilepili jsme vše lepidlem . Teď přišly na řadu kolíčky. Rozvrhněte si umístění i s papírky, salad presentation které budete používat, ať máte dostatek prostoru a kolíčky přilepte tavící pistolí.
Obdobným způsobem je možné vytvořit i plán úklidu . Nejdříve si napište seznam toho, co děláte salad presentation každý den, jednou týdně, měsíčně či méně častěji. Týdenní činnosti si rozložte do jednotlivých dnů. Ušetříte tak čas a úklid vás nebude tolik otravovat.
Ruku v ruce s jídelníčkem a úklidovým seznamem jde i nákupní seznam. Rozdělte si ho na jednotlivé položky jako jídlo, koupelna, kuchyň či přímo podle obchodů, kam jezdíte nakupovat. Je také možné přidat seznam přímo k jídelníčku a až budete v neděli plánovat jídla na příští týden, rovnou budete dopisovat i potraviny, salad presentation které je třeba dokoupit.
Zapomínáte na důležitá salad presentation data ? Narozeniny, salad presentation svátky nebo výročí už vám nebudou dělat problém. Stačit salad presentation vám budou věci, které najdete v každé domácnosti. Na jednu stranu napíšete číslo a na druhou co se slaví nebo případně kdo má svátek. Můžete použít prkýnko, nebo místo něj použít i papír a data spojovat pomocí provázku.
Máte pocit, že vyplňování všech tabulek a úkolů by vám zabralo moc času? Zjednodušte si to. Pohrajte si chvíli v nějakém grafickém či textovém programu a nakreslete si univerzální to do list . Napište si jen to, co budete opravdu využívat . Třeba jen nakreslete obdélníčky na dny v týdnu a k tomu seznam na poznámky. Nebo vložte i nákupní seznam. Jídelníček můžete psát i k jednotlivým dnům. Přidat můžete i plán oblečení , zvlášť pokud budík není váš kamarád. Příští týden jdete do divadla? Ujistěte se, že máte vyprané vhodné oblečení.
Vytiskněte si několik kopií a uvidíte, zda budete váš list využívat. Pokud si toho moc nepíšete, začít můžete s měsíčním „to salad presentation do listem“ salad presentation . Využít můžete i svou nástěnku a obyčejné lepicí papírky .
Powered by sweet Captcha Wordpress Captcha
Když jsme v redakci uvažovali, jaké charitativní salad presentation projekty letos podpoříme, hlavou mi blesklo několik myšlenek. Často si stěžujeme. Na to, že máme jen jedny boty na zimu. Málo peněz. A starý mobil. Přestaly nám stačit malé dárky jen tak pro radost a prosíme salad presentation o notebooky, drahé chytré telefony salad presentation i značkovou výbavu na snowboard. Často chceme mnohem víc, než ve skutečnosti potřebujeme.
Když se však rozhlédneme kolem sebe i ve svém nitru, zjistíme, kolik toho vlastně máme. Rameno, salad presentation na kterém si můžeme poplakat i podporu ve chvíli, kdy je nám ouvej. Rodina, přátelé i partneři. V tom tkví to pravé bohatství, nikoli ve shromažďování věcí. Jen škoda, že ne všichni mají to štěstí, jaké máme my. Proto jsme se rozhodli podpořit salad presentation několik projektů od pomoci Fondu ohrožených dětí, přes tísnivé salad presentation podmínky afrických dětí až po útulky plné opuštěných pejsků. A jak pomůžete vy? Nebuďte lhostejní! Krásné Vánoce přeje Silvie Trebatická Šéfredaktorka portálu


No comments:

Post a Comment