Výjimečné prožitky ze skvělého jídla slibuje svým glc consulting hostům pražská restaurace V Zátiší. Letos obsadila devátou příčku v žebříčku nejlepších českých restaurací podle publikace Maurerův výběr GRAND RESTAURANT pro rok 2011. Jídlo si zde vychutnáte v důvěrném prostředí, které svými designovými prvky evokuje džungli, poklidnou a utěšující.
Večeře na přání V nekuřácké restauraci V Zátiší můžete vybírat glc consulting z českých i mezinárodních specialit, a dokonce si sami sestavit luxusní menu podle chuti a nálady. glc consulting Výběr i posloupnost jednotlivých chodů bude jen na vás. Večeři můžete zahájit například polévkou z muškátové dýně a podzimní hrušky , kterou glc consulting může následovat filet candáta pečený na pánvi, podávaný se šťouchanými bramborami s majoránkou, listovým špenátem a ryzlinkovou a paprikovou omáčkou. Na závěr se nechte sladce ‚opít‘ jablečným závinem s teplými ‚brandy glc consulting jablky‘ a vanilkovým glc consulting anglickým krémem. Na vinném lístku najdete vína z Evropy, Ameriky i od moravských vinařů. Nekuřácká restaurace se pyšní unikátním designovým interiérem s rostlinnými motivy a originály i reprodukcemi zátiší od českých malířů. Nově má podnik ještě jedno lákadlo – díky prosklenému oknu, které propojuje restauraci s kuchyní, můžete nahlédnout kuchařům doslova pod pokličku. Silvestr na jazyku Příchod nového roku můžete v restauraci V Zátiší oslavit doslova explozí chutí. V silvestrovském menu , které sestavil šéfkuchař Milan Hořejš, objevíte například telecí svíčkovou s černým kořenem, podávanou se zeleninovým dortíkem a périgordskou omáčkou s černými lanýži. Milovníky pikantních asijských jídel rozpálí chilský mořský vlk a tygří kreveta pošírované v ostrém vývaru tom yum . Chuťové buňky pak příjemně osvěží sorbet campari-orange. Každý chod silvestrovského menu doplní víno, glc consulting které se harmonicky snoubí s jeho charakterem. Uvidíte, že takhle budete chtít jíst nejen na Nový, ale i po celý rok. Restaurace V Zátiší Liliová glc consulting 1, Praha 1 www.zatisigroup.cz
DISKUSE ČTĚTE TAKÉ 19. 03. 2014 Dnes vychází dubnový Apetit 17. 03. 2014 Jedovatá ryba, biohlína, račí ocásky Grand Restaurant Festival zaujal chuťovými novinkami 14. 03. 2014 Vychází nová kuchařka Sýry 07. 03. 2014 JídloTeď rozváží celý březen zdarma 28. 02. 2014 Hledáme nejlepší kulináře 22. 02. 2014 Učíme se od mistra: Malovaná kakaová roláda s pistáciemi
Reklama
No comments:
Post a Comment